ΕΛΕΥΣΙΝΑ 7-3-2012


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 7/3/2012 πήγαμε στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με σκοπό μας την επίλυση του μείζονος θέματος της πληρωμής των Συναδέλφων μας του Ι.Ε.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ. Είχαμε συνάντηση με τον αρμόδιο συνάδελφο που έχει αναλάβει την επίλυση του θέματος και ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι σύντομα θα επιλυθεί.

Εμείς δεν αρκεστήκαμε σ΄ αυτό και ζητήσαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. κο ΚΑΛΤΣΑ καθώς και με τον ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ κο ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΠΑΚΑ οι οποίοι απουσίαζαν και οι δύο γιατί τους είχε καλέσει η πρώην Υπουργός ΠΑΙΔΕΙΑΣ για τελευταία ενημέρωση πριν την παραίτησή της. Οι συναντήσεις μας θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Επίσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι θα έχουμε και την αμέριστη βοήθεια του Διευθυντή του Ι.Ε.Κ. ΜΕΓΑΡΩΝ ο οποίος θα συμβάλλει τα μέγιστα στην επίλυση του θέματος. Συνημμένα σας επισυνάπτουμε και την Αίτηση μας για συνάντηση με τον κο ΚΑΛΤΣΑ.

Σας αναφέρουμε επίσης ότι αντίστοιχες προσπάθειες γίνονται και για τα υπόλοιπα Ι.Ε.Κ. στα οποία υπάρχει πρόβλημα.

Τέλος σας κάνουμε γνωστό ότι οι πληρωμές του τρέχοντος Εξαμήνου γίνονται κανονικά και από σήμερα πληρώνεται ο Ιανουάριος του 2012 ,για όσους Εκπαιδευτές είναι με τρόπο πληρωμής Ι.Κ.Α.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ